Alba zaprijetio novinaru da će mu otkinuti glavu

Prisutni novinari rekli su da se neprijatnost nastavila i po ukrcavanju na avion za Španiju, pošto je Alba, u prisustvu Serhija Busketsa, ponovo vrijeđao Matalanasa
0 komentar(a)
Đordi Alba, Foto: Beta/AP
Đordi Alba, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.06.2014. 14:31h

Fudbalski reprezentativac španije Đordi Alba verbalno je napao novinara lista AS na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, zaprijetivši da će mu "otkinuti glavu".

Branilac titule Španija sinoć je pobijedila Australiju sa 3:0 u utakmici trećeg kola Grupe B na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, pa je takmičenje na Mundijalu završila u prvoj fazi, sa samo tri osvojena boda.

Fudbaleri su se poslije utakmice okupili u miks zoni i davali izjave novinarima, a Alba je stao ispred novinara lista AS Havijera Gomesa Matalanasa i rekao mu: "Sljedeći put ću ti otkinuti glavu".

Novinar se iznenadio, a Alba je dodao: "Da, da, sljedeći put... Upozoravam te".

Prisutni novinari rekli su da se neprijatnost nastavila i po ukrcavanju na avion za Španiju, pošto je Alba, u prisustvu Serhija Busketsa, ponovo vrijeđao Matalanasa.

Matalanas je rekao da ne zna zbog čega ga je napao reprezentativac španije.

"Nisam ništa pisao o njemu. Ne sjećam se da sam uopšte nešto pisao o Albi. Ne znam zašto me je napao", rekao je Matalanas.

Bonus video: