Piperović odgovorio Saviću: Mora li baš svako da zna za vaš sukob

“Predlažem da se sačeka ishod svih postupaka i da se onaj kojeg sud proglasi 'za pobjednika' nakon toga obrati javnosti", poručio je Piperović
4 komentar(a)
Rajko Kuljača, Zoran Piperović, Foto: Savo Prelević
Rajko Kuljača, Zoran Piperović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.06.2014. 19:02h

Advokat Zoran Piperović kazao je juče da ne razumije potrebu budvanskog biznismena Branislava Savića Gugija da detalje iz sporova sa bivšim kumom Rajkom Kuljačom, dijeli sa “svekolikom Crnom Gorom”.

Branilac Kuljače reagovao je, nakon što je Savić najavio da će uskoro podnijeti još jednu krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg gradonačelnika Budve zbog novca koji mu je dao, “vezano za Jaz”.

“Zbilja ne razumijem potrebu i poriv da eventualni dug uporno dijeli sa svekolikom Crnom Gorom i da pritom najavljuje nove tužbe i nove krivične postupke protiv Kuljače. Ako Savić misli da će brže završiti krivični postupak, koji je iniciran u Beogradu, ovdje u Crnoj Gori, zbog toga što sudije dobro znaju, kako reče, ko je Rajko Kuljača, ima i za to procesnu mogućnost, koju mogu da mu objasne njegovi advokati. I ja mislim da bi se završilo brže, a bilo bi i jeftinije po same stranke. Predlažem da se sačeka ishod svih postupaka i da se onaj kojeg sud proglasi 'za pobjednika', nakon toga obrati javnosti i upozna ih o tome, ko je u pravu, a tiče se dugovanja", poručio je Piperović.

Savić je srpskom tužilaštvu podnio krivičnu prijavu protiv Kuljače zbog navodne prevare od 1,2 miliona eura, zbog čega je u Beogradu pokrenuta istraga.

Kuljača je tim povodom nedavno saslušan u beogradskoj Palati pravde.

Savić u svom tekstu nije konkretizovao zašto je Kuljači dao novac u Budvi, ali je napisao da se radi o približno istoj sumi koju mu je dao u Beogradu (1.200.000 eura).

Bonus video: