Lampard kao kapiten predvodi Engleze protiv Kostarike

Kako su prenijeli britanski mediji, Stiven Džerard će susret početi na klupi, a 36-godišnji Lampard će nositi traku u svojoj vjerovatno posljednjoj utakmici u dresu reprezentacije
51 pregleda 1 komentar(a)
Frenk Lampard, Foto: Beta/AP
Frenk Lampard, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 23.06.2014. 14:11h

Fudbaler Čelzija Frank Lampard nosiće kapitensku traku u reprezentaciji Engleske na sjutrašnjoj utakmici protiv Kostarike na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Engleska je poražena u prva dva susreta u grupi D od Italije i Urugvaja i tako izgubila šanse za plasman u osminu finala.

Kako su prenijeli britanski mediji, Stiven Džerard će susret početi na klupi, a 36-godišnji Lampard će nositi traku u svojoj vjerovatno posljednjoj utakmici u dresu reprezentacije Engleske.

Vezista Džordan Henderson rekao je da je atmosfera u kampu Engleza loša i da je pravo vrijeme da se reprezentativci ujedine.

„Nije neko raspoloženje, ali treba da se držimo zajedno i ostanemo jaki. Siguran sam da će biti dana kada ćemo se sjetiti svih loših strana, ali u isto vrijeme ono što vas ne ubije mora da vas ojača, tako da moramo da nastavimo”, rekao je Henderson.

Utakmica između Engleske i Kostarike igraće se u utorak u 18 časova u Belo Horizonteu.

Bonus video: