PREMIŠLJA SE

Džerard: Tokom ljeta odluka o povlačenju iz reprezentacije

“Još me boli sve ovo što se dešava... Moram da odem i razbistrim glavu prije nego što donesem odluku o reprezentaciji”, dodao je 34-godišnji Džerard
3 komentar(a)
Džerard, Foto: Reuters
Džerard, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.03.2019. 10:19h

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske Stiven Džerard izjavio je danas da će tokom ljeta odlučiti da li će se povući iz državnog tima.

“Nije u redu da sada odlučim, ili za nedelju dana. Pitao sam selektora da mi da malo vremena, pa ću tokom leta odlučiti o povlačenju iz reprezentacije. Sigurno je da sa takvom odlukom neću žuriti”, rekao je Džerard.

Engleska se poslije dva poraza u grupi D, od Italije i Urugvaja sa po 2:1, oprostila od osmine finala Mundijala u Brazilu.

Ekipa Roja Hodžsona je u četvrtak izgubila od Urugvaja, a oba gola postigao je Džerardov klupski kolega iz Liverpula Luis Suares.

“Još me boli sve ovo što se dešava... Moram da odem i razbistrim glavu prije nego što donesem odluku o reprezentaciji”, dodao je 34-godišnji Džerard.

Posljednju, treću utakmicu na Mundijalu, Engleska igra u utorak od 18 časova protiv Portorika u Belo Horizonteu. Ako Džerard bude igrao, zabilježiće 115. nastup za državni tim.

“Trenutno je teško biti reprezentativac Engleske, svi pate, svi su razočarani”, rekao je Džerard.