REMI GRČKE I JAPANA

Santoš ponosan, Zakeroni razočaran

"Isključenje Kacuranisa je bez sumnje uticalo na meč. Rekao sam tada igračima da moraju da se povuku i oni su bili fantastični u smislu odbrane, borbe i odlučnosti", rekao je Santoš
51 pregleda 0 komentar(a)
Fernando Santoš, Foto: Beta/AP
Fernando Santoš, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.03.2019. 10:13h

Selektor Grčke Fernando Santoš rekao je da je da je ponosan na svoje fudbalere jer su sa igračem manje uspjeli danas da izbore neriješen rezultat sa Japanom na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Isključenje Kostasa Kacuranisa je bez sumnje uticalo na utakmicu. Rekao sam tada igračima da moraju da se povuku i oni su bili fantastični u smislu odbrane, borbe i odlučnosti", rekao je Santoš poslije utakmice u Natalu.

Grčka i Japan odigrali su neriješeno bez golova, iako je evropska selekcija od 38. minuta imala igrača manje zbog isključenja kapitena Kacuranisa.

"Moram da čestitam svojim igračima jer su uradili dosta posla u drugom poluvremenu. Poslije isključenja, oni su bili fantastični. Mislim da smo mogli da pobijedimo da nije bilo crvenog kartona", kazao je Santoš.

Selektor Japana Alberto Zakeroni rekao je da je razočaran jer njegova ekipa nije stvorila više prilika za gol.

"Razočarani smo, nadali smo se pobjedi. Okolnosti su bile na našoj strani, ali nedostajao nam je posljednji udarac. Imali smo neke šanse, napali smo od samog početka, ali nedostajala nam je oštrina u završnici", rekao je Zakeroni.

Grčka i Japan poslije dva kola imaju po bod, a ispred njih u Grupi C su Obala Slonovače sa tri i Kolumbija sa maksimalnih šest.

U posljednjem kolu u utorak u 22.00 sastaće se Grčka i Obala Slonovače, i Japan i Kolumbija.

Preporučujemo za Vas