Sportski centar Spin za razvoj stonog tenisa, paraolimpijskog sprota, džuda, aikida...

277 pregleda 0 komentar(a)
Spin, Foto: Privatni album
Spin, Foto: Privatni album
Ažurirano: 29.08.2018. 16:19h

Sportski centar Spin, u okviru kojeg će biti prostorije Stonoteniskog kluba SPIN-Institut Konfucije, svečano će biti otvoren sjutra, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Navodi se da će stonoteniski centar u stalnoj postavci imati šest stolova za igru, ali i mogućnost da se taj broj poveća na devet, prilikom održavanja turnira i većih takmičenja.

Saopšteno je da su u okviru centra izrađene tuš kabine, svlačionica, toaleti i ostali propratni prostori, kao i da će korisnici u prostoru imati slobodnu internet konekciju.

Navodi se da je dio prostora opredijeljen za izgradnju soba, za potrebe gostujućih takmičara, sudija i predstavnika stonoteniskih asocijacija iz inostranstva.

"Posebno smo ponosni na činjenicu da su svi sadržaji od pristupnih platformi, pa do toaleta prilagođeni osobama sa invaliditetom. Centar će biti na usluzi rekreativcima, a biće organizovani profesionalni i amaterski turniri. Biće pokrenuta i škola stonog tenisa za najmlađe polaznike", piše u saopštenju.

Navodi se da će sportski centar Spin biti i dom džudo kluba Kodokan, Aikido kluba i Školice sporta.

Svečano otvaranje sportskog centra, koji se nalazi u blizini podgoričkog tržnog centra Bazar, u ulici 18. jula broj 35, planirano je za sjutra u 20 sati.

Bonus video: