Sterling: Volio bih da ne vidim Suaresa na terenu

"Znamo da može da postigne spektakularne golove. Ali mi ne razmišljamo samo o Suaresu. On je sjajan igrač, ali moramo da zaustavimo cio tim. Učinićemo sve što možemo", rekao je Sterling
1 komentar(a)
Sterling, Foto: Beta/AP
Sterling, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.06.2014. 21:13h

Engleski fudbaler Rahim Sterling rekao je danas da bi više volio da njegov saigrač iz Liverpula Luis Suares ne igra za Urugvaj u predstojećem meču te dvije reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

"Radije bih da ga ne vidim na terenu. Znamo da može da postigne spektakularne golove. Ali mi ne razmišljamo samo o Suaresu. On je sjajan igrač, ali moramo da zaustavimo cio tim. Učinićemo sve što možemo", rekao je Sterling.

Sueres je propustio meč prvog kola Grupe D u kome je Urugvaj iznenađujuće poražen od Kostarike sa 3:1, ali trebalo bi da bude spreman za meč protiv Engleske.

Zamjenik kapitena Engleske Frenk Lampard je kazao da vjeruje da odbrambeni igrači njegove reprezentacije mogu da zaustave napadače Urugvaja.

"Suares je s pravom izabran za najboljeg igrača u Premijer ligi, ali mi imamo vrhunske igrače u odbrani koji će pokušati da ga zaustave. On je sjajan igrač, ali je sjajan i Edinson Kavani... Moraćemo naporno da radimo na utakmici", rekao je Lampard.

Meč drugog kola Grupe D između Engleske i Urugvaja na programu je u četvrtak od 21.00.

Bonus video: