"Preljuba", novi roman Paula Koelja uskoro u knjižarama

Iako je nedavno objavljen na portugalskom jeziku, roman "Preljuba" već se nalazi na samom vrhu top-listi najprodavanijih knjiga
165 pregleda 2 komentar(a)
Paulo Koeljo Preljuba, Foto: Nova knjiga
Paulo Koeljo Preljuba, Foto: Nova knjiga
Ažurirano: 17.06.2014. 10:11h

Izdavačka kuća "Nova knjiga" dobila je ekskluzivna prava za objavljivanje novog romana brazilskog pisca Paula Koelja "Preljuba", u kojem se govori o ljubavi, zaljubljenosti, avanturi i krizi srednjih godina.

Linda je udata za bogatog čovjeka, ima dvoje djece, radi kao novinar i reklo bi se da ima savršen brak. Međutim, nju guši rutina, monotonija, osjeća ravnodušnost prema svemu. Sve se mijenja kada u njen život ušeta uspješni političar, njen dečko iz srednjoškolskih dana. Život dobija novi smisao. Ona otkriva ljubavnu strast i suočava se sa izborima koji će promijeniti njen život.

Iako je nedavno objavljen na portugalskom jeziku, roman "Preljuba" već se nalazi na samom vrhu top-listi najprodavanijih knjiga.

Knjige Paula Koelja, autora brojinih bestselera, prevedene su na 80 jezika i objavljene su u tiražu preko 150 miliona knjiga širom svijeta.

Roman "Alhemičar" donio mu je svjetsku slavu. Zahvaljujući ovom romanu ušao je u Ginisovu knjigu rekorda 2009. kao najprevođeniji autor za istu knjigu. U izdanju "Nove knjige" do sada su objavljene knjige "Alhemičar" i "Rukopis pronađen u Akri".

Roman "Preljuba" uskoro će se naći u prodaji u svim gradskim knjižarama.

Bonus video: