Uhapšen državljanin Srbije, više od kilogram skanka u vozu

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je osumnjičeni drogu želio da prokrijumčari preko granice
5 komentar(a)
hapšenje vojnika, Foto: Shutterstock
hapšenje vojnika, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.08.2018. 11:34h

Bjelopoljska policija uhapsila je državljanina Srbije K.V. (26) iz Vrbasa, nakon što je kod njega sinoć u vozu pronađeno više od kilogram skanka.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sumnja se da je K.V. drogu želio da prokrijumčari preko granice radi dalje prodaje.

Naime, službenici OGB Bijelo Polje su, 28.08.2018. godine oko 20,30 časova, na

Policija je sinoć oko 20:30 sati na Graničnom prelazu Željeznička stanica Bijelo Polje, prilikom izlaska iz Crne Gore, izvršili graničnu provjeru putnika u međunarodnom vozu koji saobraća na relaciji Bar – Beograd.

"Tom prilikom kod putnika K.V. je pretresom pronađeno jedno veće pvc pakovanje u kojem se nalazila tamnozelena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, težine 1.054 grama. Skank se nalazio u koferu ovog lica", saopšteno je iz policije.

K.V. i droga predati su službenicima Odsjeka za borbu protiv droge radi daljeg postupanja, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Osumnjičeni K.V. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden ovom tužiocu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Skank će biti upućen u Forenzički centar radi vještačenja.

Bonus video: