Sudar u kanjonu Platije, tri osobe teže povrijeđene

Nakon udesa povrijeđeni su hospitalizovani u Kliničkom centru Crne Gore, iz kojeg je saopšteno da nijesu u životnoj opasnosti
120 pregleda 0 komentar(a)
Udes, Foto: Shutterstock.com
Udes, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 15.06.2014. 07:32h

Dvije žene i muškarac teže su povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče nešto poslije 18 časova na putu Podgorica - Kolašin, u kanjonu Platije kod restorana “Tami”.

Nakon udesa povrijeđeni su hospitalizovani u Kliničkom centru Crne Gore, iz kojeg je saopšteno da nijesu u životnoj opasnosti.

U udesu su učestvovala dva automobila “opel vektra” (PG BZ 401), kojom je upravljao Marko Golubović (45) i službena “dačija logan” (PL CG 018), za čijim je upravljačem bila direktorica Centra za socijalni rad u Plavu Branka Đukić (54).

Sa Đukić u automobilu je bila i Slavica Mijatović (57).

Prema informacijama “Vijesti”, do udesa je došlo kada je jedno od vozila prešlo na suprotnu traku, nakon čega je došlo do čeonog sudara automobila koji su išli iz suprotnih smjerova.

Iz policije nijesu željeli da prejudiciraju ko je kriv za nezgodu dok se ne izjasni vještak saobraćajne struke, koji je u prisustvu tužioca i ekipe saobraćajne policije izvršio uviđaj na licu mjesta.

Zbog siline udara skoro je uništen prednji dio ”dačije” u kojoj su se nalazile Đukić i Mijatović.

Vatrogasci su morali da intervenišu jer se noga direktorice Centra za socijalni rad zaglavila između papučica za gas i kočnicu vozila, tako da nije mogla da izađe iz automobila.

Bonus video: