Kolaković: Cilj dvije pobjede protiv SAD

"Selekcija SAD je pokazala kvalitet u prva dva vikenda, pošto je zabilježila četiri pobjede, kao i mi. Imamo iste ambicije - da ostvarimo još dvije pobjede", rekao je Kolaković
0 komentar(a)
Igor Kolaković, Foto: Fivb.ch
Igor Kolaković, Foto: Fivb.ch
Ažurirano: 13.06.2014. 11:29h

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je danas da u predstojećim utakmicama Svjetske lige protiv selekcije SAD u Čikagu očekuje dobre i tvrde duele i da je cilj njegove ekipe da zabilježi obje pobjede.

"Privikavamo se na dvoranu i vremensku razliku. Nadam se da će sjutra biti bolje i da će igrači uhvatiti ritam vremenske razlike. Selekcija SAD je pokazala kvalitet u prva dva vikenda, pošto je zabilježila četiri pobjede, kao i mi. Imamo iste ambicije - da ostvarimo još dvije pobjede. Treba očekivati dobar i tvrd duel", rekao je Kolaković.

Odbojkaši Srbije u subotu i nedjelju od 2 časa ujutro po srednjoevropskom vremenu igraju u Čikagu protiv selekcije SAD, dvije utakmice trećeg vikedna Grupe B u Svjetskoj ligi. Obje ekipe su do sada ostvarile maksimalan učinak od po četiri pobjede.

Utakmice će se igrati u dvorani Univerziteta Ilinoj.

"Nadam se da će publika biti na našoj strani, s obzirom da je Čikago velika srpska enklava", dodao je crnogorski stručnjak, nekadašnji trener Budućnosti.

Bonus video: