Počele prijave za Mis Crne Gore, najljepša ide na izbor Mis svijeta

Buduća misica ne smije biti udata, razvedena, ni imati djecu, ali ni nage i vulgarne fotografije, uključujući i privatne, i ne smije biti starija od 26 godina
379 pregleda 16 komentar(a)
Nikolina Lončar (Novina), Foto: Privatna arhiva
Nikolina Lončar (Novina), Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 13.06.2014. 18:53h

Mlade Crnogorke koje bi voljele da se na njihovoj glavi nađe kruna mis Crne Gore, od danas se mogu prijaviti za kasting koji će prema riječima portparolke takmičenja i bivše misice Nikoline Lončar, biti održan krajem jula.

“Finalni kasting biće održan krajem jula, a početkom avgusta će biti održan izbor za mis Crne Gore. Na finalni kasting biće pozvane sve djevojke koje su se prijavile, a biće izabrano njih 15 koje ulaze u finale”, objasnila je Lončar.

Pored imena i prezimena djevojke u prijavi moraju upisati i datum rođenja, visinu, mjere (obim struka, kukova i grudi), težinu, koliko stranih jezika govore, grad u kojem žive, broj telefona, ali i dvije fotografije na kojima se vidi lice, odnosno cijela figura. Prijave se mogu poslati na mejl adrese: nikolinaloncar@gmail.com i missmonte2012@yahoo.com, kao i na Facebook profil Nikoline Lončar.

Buduća mis ne smije biti udata ili razvedena, niti imati nage fotografije...

“Što se tiče kriterijuma tu su standardne predispozicije: visina od 175 do 185 cm i težina od 55 do 65 kg. Takođe, moram naglasiti da buduća misica ne smije biti udata (ili razvedena) niti imati djecu, kao ni nage i vulgarne fotografije, uključujući i privatne, i ne smije biti starija od 26 godina”, pojasnila je Lončar.

“Moj lični savjet svim djevojkama koje planiraju da se prijave za izbor za mis Crne Gore je da se oslobode straha i treme, jer sam to primijetila kod velikog broja prijavljenih prošle godine”, kazala je bivša misica.

Bonus video: