Navijači krenuli u zemlju fudbala

Sa svojevrsnom reprezentacijom navijača ka Brazilu se zaputio i novinar „Vijesti” Danilo Mitrović
88 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2014. 00:34h

Nikšićko pivo reprezentacija navijača otputovala je juče u Brazil, gdje će prisustvovati fudbalskom spektaklu godine. U zemlji fudbala, 11 dobitnika izvučenih u nagradnoj igri pivare „Trebjesa“ boraviće u periodu od 12. do 17. juna.

Dio ekipe koja putuje za Brazil okupio se ispred pivare Trebjesa, gdje su im srećan put poželjeli predstavnici kompanije, a euforija dobitnika bila je očigledna. Zajednička poruka nagrađenih bila je da im je čast što simbolično čine prvu postavku naše zemlje u Brazilu, te da će dostojno reprezentovati Crnu Goru.

Marketing menadžer pivare „Trebjesa” Mladen Fatić poželio je srećan put našim navijačkim reprezentativcima.

- Iako nismo imali priliku da ispratimo na put i našu drugu, fudbalsku reprezentaciju, ipak imamo predstavnike u Brazilu - naveo je Fatić.

On je podsjetio da je ideja za organizaciju nagradne igre došla kao reakcija na potrebu ljubitelja „nikšićkog piva” da budu dio spektakla u Brazilu.

- Željeli smo da budemo po nečemu drugačiji. Imati reprezentaciju navijača je svakako nešto što će nas razlikovati. Interesovanje za nagradnu igru je bilo veliko, ali, kako to često biva i u fudbalu, i ovaj put je sreća odigrala svoju ulogu. Siguran sam da će i svi oni koji nijesu imali sreće da budu pobjednici u nagradnoj igri uživati u događaju koju svi željno iščekujemo, uz „Nikšićko pivo” i prijatelje - rekao je Fatić.

Pivara „Trebjesa” godinama podržava razvoj crnogorskog fudbala i jedan je od sponzora. Ideja o simboličnoj reprezentaciji navijača dobila je svoje ispunjenje kroz istoimenu nagradnu igru.

U prethodna dva mjeseca, ljubitelji „Nikšićkog piva” su imali priliku da, sakupljajući promotivne čepove, osvoje jedan od 10.000 fudbalskih dresova, ali i da učestvuju u nagradnoj igri i osvoje put u Brazil. Deset dobitnika izabrano je javnim izvlačenjem pristiglih kupona, dok je 11. član, kojim je kompletirana reprezentacija, izabran preko „Nikšićko pivo” Facebook stranice.

Sa svojevrsnom reprezentacijom je otputovao i novinar „Vijesti” Danilo Mitrović.

Bonus video: