Falaski ide u Gdanjsk kod Anastazija?

Jedan od najboljih igrača Budvanske rivijere u prošloj sezoni će, kako navode poljski i italijanski sajtovi, iduće sezone nositi dres Trefla iz Gdanjska
0 komentar(a)
Marko Falaski, Foto: Vesko Belojević
Marko Falaski, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 13.06.2014. 00:29h

Po svemu sudeći, italijanski tehničar Marko Falaski će karijeru nastaviti u Poljskoj - jedan od najboljih igrača Budvanske rivijere u prošloj sezoni će, kako navode poljski i italijanski sajtovi, iduće sezone nositi dres Trefla iz Gdanjska.

Niti poljski klub, niti Falaski, međutim, nisu zvanično potvrdili ovu informaciju. Trefl će iduće sezone voditi poznati italijanski stručnjak Andrea Anastazi.

Falaskiju je istekao jednogodišnji ugovor sa Budvanskom rivijerom, sa kojom je prošle sezone stigao među 13 najboljih ekipa Lige šampiona. Ako se tačnom pokaže informacija o odlasku Falaskija u Gdanjsk, crnogorski šampion će ostati bez još jednog važnog igrača iz prošlosezonskog sastava, koji je ostvario najbolje rezultate u klupskoj istoriji u najkvalitetnijem evropskom takmičenju.

Podsjećanja radi, Marko Bojić je sporazumno napustio Budvu, a otišli su i Luka Šuljagić (prešao u ruski Tjumenj), Aleksandar Milivojević (Arn, Francuska) i Milan Marković. Ugovor je produžio libero Ivan Rašović.

U Budvu su već stigli srednji bloker iz Kladova Petar Krsmanović i primač iz Radničkog iz Kragujevca Lazar Ćirović. Budvanska rivijera je zainteresovana i za reprezentativni dvojac iz Budućnosti, Luku Babića i Marka Vukašinovića.

Bonus video: