Nema lošeg braka uz dobar seks?

Zdrav seksualni život važan je za svakU vezu, a ono što radite u krevetu može puno toga da otrkije o njoj
4 komentar(a)
Ažurirano: 12.06.2014. 18:54h

Seksualni eksperti otkrivaju što omiljene poze govore o vama i vašem partnmeru.

Misionarska poza

Dugo ste zajedno, što objašnjava zašto jedno drugome završavate rečenice. Vaš brak je rutinski i prijatan. Osjećate se sigurno, ali je i na granici da postane previše prizemljen. No, ne brinite. Ljubav koju gajite jedno prema drugom s godinama postaje sve dublja. Sve što treba je malo raznolikosti, uzbuđenja i spontanosti u životu. Najbolje mjesto na kojem to možete potražiti je vaša spavaća soba.

Žena je gore

Ovaj par je jako zaljubljen, vjeruje jedno drugom i sklon je istraživanju. Vaš brak je ispunjen kompromisima i povjerenjem. Takođe prihvatate svoje tijelo, ugodno se osjećate po pitanju sopstvene seksualnosti i volite da uzmete stvar u svoje ruke. Generalno, ovo je par u kojem partneri vole da dijele poslove, kažu stručnjaci.

Pseći stil

Vaš brak je pustolovan i zabavan. Osim toga, oba partnera su potpuno opuštena i ugodno se osjećaju po pitanju seksualnosti i ne nikada im nije dosadno. Izuzetno su otvoreni i iskreni o svemu u životu, ne samo seksu.

Položaj kašike

Ako vam je položaj kašike najdraža poza, vjerovatno imate vrlo brižan i odan brak. Žudite za intimnošću i volite tjelesnu prisnost. Takođe ste nevjerovatno duboko emotivno povezani.

Brzi seks

Uprkos prenatrpanom rasporedu, uvijek uspijete da ukradete malo vremena prije nego se što djeca probude ili morate da idete na psao. Zvuči poznato? Pa, onda je vaš brak ispunjen spontanošću i strašću. Ponekad vam je teško suzdržati se i da držite dalje jedno od drugog

Bonus video: