Maliković: Blagojeviću želim da napreduje

Iskazujem lično i profesionalno uvažavanje Blagojevića, napisao je Maliković u saopštenju
577 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Blagojević, Foto: Ivan Petrušić
Dragan Blagojević, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 11.06.2014. 19:10h

Bivši komandant Posebne jedinice policije Zlatko Maliković izvinio se kolegi Draganu Blagojeviću, o kome je nedavno govorio pred podgoričkim Osnovnim sudom.

Maliković je tužio policiju zbog mobinga, a na prošlonedjeljnom suđenju, pomenuo je i svog nasljednika na mjestu šefa PJP - Blagojevića.

Tada je kazao da ga puno cijeni, ali da Blagojevića pojedini zdravstveni problemi ne preporučuju za tu poziciju.

“U svom kazivanju, pomenuo sam gospodina Blagojevića kao dokaz da je i prema njemu učinjena nepravda kada sam ja smijenjen. Pri tome, konotacija njegovog pominjanja je bila potpuno afirmativna i uvažavajuća, gdje sam decidno tvrdio da se radi o vrhunskom profesionalcu, kojega veoma uvažavam, koji je smijenjen sa rukovodećeg mjesta CB-a Nikšić na kojem je ostvario odlične rezultate, na mjesto koje se u datim okolnostima za njega može smatrati stagniranjem u karijeri. Još jednom koristim priliku da iskažem lično i profesionalno uvažavanje gospodina Blagojevića, uz izvinjenje što se moguće mogao steći drugačiji utisak. Kao što želim svoj uspjeh u ovom sudskom postupku, tako isto želim zasluženu afirmaciju i napredovanje kolegi Blagojeviću”, napisao je Maliković u saopštenju, koje je dostavio njegov advokat Duško Jovović.

Bonus video: