Osumnjičeni za više krađa na parkinzima po Velikoj plaži u Ulcinju: Pritvor za Nedića i Marjanovićevu

Sagovornik “Vijesti” iz istrage kazao je da su iz obijenih automobila ukradeni novac, mobilni telefoni, plej stejšn, skupi foto aparati, naočare, kreme...
400 pregleda 10 komentar(a)
Obijanje auta, Foto: Shutterstock
Obijanje auta, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 29.08.2018. 06:29h

Državljanima Srbije Drašku Nediću (63) iz Valjeva i Verici Marjanović (32) iz Pančeva juče je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da su izvršili niz krađa iz automobila na Velikoj plaži u Ulcinju.

Dežurni sudija Osnovnog suda u Ulcinju Amir Đokaj prihavtio je predlog tužioca Faruka Resulbegovića o određivanju pritvora zbog opasnosti od bjekstva.

Nedić i Marjanovićeva, koji se sumnjiče da su počinilo krivično djelo teška krađa, prema saznanjima “Vijesti” priznali su na saslušanju da su prije tri dana obili četiri automobila.

Sagovornik “Vijesti” iz istrage kazao je da su iz obijenih automobila ukradeni novac, mobilni telefoni, plej stejšn, skupi foto aparati, naočare, kreme...

“Motrili su parkinge po Velikoj plaži i čekali zgodnu priliku. Muškarac je obijao auta, a žena je čekala u autu u slučaju da se neko pojavi”, ispričao je naš sagovornik.

Prema sazanjima “Vijesti”, dio ukradenih stvari vraćen je vlasnicima.

U saopštenju policije piše da su njihovi službenici rasvijetlili 16 slučajeva obijanja vozila koja su se dogodila tokom jula i avgusta ove godine, na parkiralištima kod plaža na području Ulcinja.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ova dva lica boravila u Baru tokom jula i avgusta ove godine, te da su rentakar vozilom srbijanskih registarskih oznaka dolazila do plaža na području Ulcinja, gdje su na parkiralištima u blizini vršila obijanja vozila.

Dodaje se da je utvrđeno da su D. N. i V. M. višestruki povratnici u izvršenju krivičnih djela na teritorijama druge države.

Bonus video: