Lukaku lakše povrijeđen

“Vjerovatno je doživio samo lakše istegnuće, ali ćemo odraditi dodatne testove. Propustiće tri-četiri dana, nadam se da će stati na tome”, istaka je Vilmots
0 komentar(a)
Romelu Lukaku, Foto: Reuters
Romelu Lukaku, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.06.2014. 16:38h

Alarm se upalio u Belgiji, nakon što je Romelu Lukaku u sudijskoj nadoknadi utakmice sa Tunisom izašao zbog povrede skočnog zgloba.

Napadač Čelzija, koji je igrao odlično na pozajmici u Evertonu, dobio je udarac u duelu sa Bilelom Mohsnijem, ali selektor "crvenih đavola" Mark Vilmots spušta loptu i poručuje da će 21-godišnji napadač biti spreman za Mundijal.

"Romelu ima probleme kad hoda, ali su mi doktori rekli da njegova povreda, makar na prvi pogled, ne izgleda previše ozbiljno".

"Vjerovatno je doživio samo lakše istegnuće, ali ćemo odraditi dodatne testove. Propustiće tri-četiri dana, nadam se da će stati na tome", istakao je Vilmots.

Lukaku bi trebalo da bude prvi napadač Belgije u Brazilu, a pokazao je da je u odličnoj formi sa tri gola u četiri pripremne utakmice.

Meč protiv Tunisa je počeo na klupi, a ušao je u 62. minutu i iazašao nakon manje od pola sata.

Belgija je dobila Afrikance sa 1:0 golom Drisa Mertensa u 88. minutu, a utakmica je bila prekinuta pola sata zbog jakog grada.

Inače, Belgijanci su ranije ostali bez Kristijana Bentekea, napadača Aston Vile koji je pokidao ligamente koljena i preskočiće Mundijal.

Bonus video: