Prodavcu u Budvi ukradeno 375 naočara, 150 parfema i 30 mobilnih telefona

Blindirana vrata na stanu Zorana Kneževića su bila razvaljena, a lopovi su po svemu sudeći uspjeli neopaženo da iznesu firmiranu robu
348 pregleda 32 komentar(a)
naočare, Foto: Shutterstock
naočare, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.06.2014. 07:25h

Budvanska policija traga za razbojnicima koji su obili stan poznatog prodavca firmirane robe u metropoli turizma Zorana Kneževića.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", Kneževiću je ukradeno 375 firmiranih naočara, 150 parfema i 30 skupocjenih mobilnih telefona.

Knežević, inače uspješni budvanski prodavac, zatekao je prije dva dava obijen stan u naselju Velji vinogradi.

Blindirana vrata na stanu su bila razvaljena, a lopovi su po svemu sudeći uspjeli neopaženo da iznesu firmiranu robu.

Vlasnik skupocjene robe prijavio je krađu policiji, tačno navodeći šta je sve odnijeto iz stana u kom živi. O slučaju je upoznat zamjenik osnovnog državnog tužioca, a policija intenzivno traga za lopovima.

Policija sumnja da je lopov neki od Kneževićevih kupaca, koji je prethodnih dana dolazio u njegov stan.

"Po svoj prilici bio je dobro upoznat sa tim šta se u stanu nalazi, odnosno prethodno je dobro osmotrio gdje stoje stvari", kazao je sagovornik “Vijesti” iz policije.

Zgrada u kojoj je Kneževićev stan nalazi se naspram hotela “Max Prestige”, na prometnoj saobraćajnici, takozvanoj zaobilaznici.

Inspektori očekuju da će im snimci sa nadzorne kamere “Max Prestiga”, ali i okolnih objekata, pomoći da uđu u trag lopovima, a provjerava se i da li ga je “tipovao” neko od mušterija.

Bonus video: