Na granici Crne Gore sa Hrvatskom uhapšen Albanac sa 52 kg marihuane

Paketi su pronađeni u prepravljenom dijelu vozačevog i suvozačevog sjedišta
186 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2014. 15:46h

Hrvatska policija saopštila je da je na graničnom prelazu Karasovići, između Cre Gore i Hrvatske, uhapsila državljanina Albanije u čijem je vozilu pronađeno gotovo 52 kilograma marihuane, na crnom tržištu vrijedne više od 330.000 eura.

U saopštenju dubrovačko-neretvanske policije navodi se da je u teretnom vozilu albanskih registracija kojim je upravljao 26-godišnji državljanin Albanije pronađeno 46 paketa marihuane, ukupne težine oko 52 kilograma.

Paketi su pronađeni u prepravljenom dijelu vozačevog i suvozačevog sjedišta. Vozač je uhapšen i danas je predat pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tokom proteklog vikenda policajci iz Gruda su u pokušaju nezakonitog prelaska granice spriječili dvije osobe s Kosova i jednog državljanina Albanije, a takođe su, kako je saopšteno, zaplijenili i jedan ukradeni automobil crnogorskih registracija.

"Naime, dvojica su zatečena u mjestu Karasovići, Konavle nakon što su državnu granicu između Crne Gore i Hrvatske prešli nezakoniti i to pješice, dok je državljanin Albanije pokušao nezakonito da uđe u Hrvatsku koristeći lažni albanski pasoš na graničnom prelazu Karasovići", navodi se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: