UPITAN ZA MUNDIJAL

Žiru: Riberi je veoma ljut i zabrinut

„Počinje da bude veoma ljut. Zabrinut je zbog svoje situacije. Moramo da mu pomognemo da izdrži i da bude strpljiv”, rekao je Žiru za „L'Ekip”
0 komentar(a)
Frank Riberi, Foto: Beta/AP
Frank Riberi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.03.2019. 09:54h

Hronična povreda leđa Franka Riberija upalila je alarm u Francuskoj, a njegov saigrač Olivije Žiru je priznao da je igrač Bajerna ljut i zabrinut zbog toga što postoji velika šansa da neće biti spreman za Mundijal.

Predsjednik Fudbalskog saveza Francuske Noel le Grae je prije nekoliko dana naglasio da se ne strahuje da Riberi neće biti spreman za Brazil, ali je napadač Arsenala otkrio da jedan od najboljih igrača svijeta misli da neće biti spreman za utakmicu sa Hondurasom 15. juna.

„Počinje da bude veoma ljut. Zabrinut je zbog svoje situacije. Moramo da mu pomognemo da izdrži i da bude strpljiv. Ali, i ja sam nervozan kada sam povrijeđen tri dana, a Svjetsko prvenstvo je sve bliže, pa ga razumijem”, rekao je Žiru za „L'Ekip”.

Nakon prijateljskog meča sa Paragvajem (1:1), selektor „trikolora” Didije Dešam nije želio da podgrijava ionako uzavrelu atmosferu oko povrede jedne od najvećih zvijezda tima, već je samo rekao da nema ništa novo kada je Riberi u pitanju.