Kamerun upozorio Njemce, remi Francuske sa Paragvajem

"L'Ekip" objavio da će Frank Riberi propustiti Mundijal, FS Francuske demantovao informaciju
0 komentar(a)
Tomas Miler, Njemačka - Kamerun, Foto: Reuters
Tomas Miler, Njemačka - Kamerun, Foto: Reuters
Ažurirano: 01.06.2014. 21:33h

Publika u Menhengladbahu je igrače i selektora Joakima Leva ispratila sporadičnim zvižducima nakon remija sa Kamerunom (2:2), i to govori da "elf" nije ostavio dobar utisak u pretposljednjoj provjeri pred nastup na Mundijalu u Brazilu.

Lev je izveo startnu postavu bez klasičnog napadača, "devetku" je, baš kao u Bajernu tokom sezone, glumio Mario Gece, ali Njemci baš i nisu bili opasni u formaciji sa njim, Mesutom Ozilom, Markom Rojsom i Tomasom Milerom...

Samuel Eto je u 62. minutu donio prednost "lavovima", domaćin je preokrenuo preko Tomasa Milera i Andrea Širlea (akciji kod drugog gola je prethodio ofsajd Lukaša Podolskog), a remi je potpisao napadač Majnca Žan-Erik Čupo-Moting u 78. minutu.

Njemci u petak u Majncu igraju posljednji pripremni duel pred put u Brazil - rival će im biti Jermenija.

Belgija je u Stokholmu pobijedila Švedsku sa 2:0 golovima Romelua Lukakua i Edena Azara, dok su Sjedinjene Američke Države u Nju Džersiju savladale Tursku sa 2:1.

Golove za "jenkije" postigli su Fabijen Džonson i Klint Dempsi.

Francuska je u Nici remizirala protiv Paragvaja (1:1), i to nakon što je primila gol iz prekida u 90. minutu kada je Viktor Kaseres glavom matirao Iga Ljorisa.

I drugu pripremnu utakmicu Francuzi su odigrali bez Franka Riberija koji ima hronične probleme s leđima. "L'Ekip" je danas objavio da će as Bajerna čak i propustiti Mundijal, ali se Fudbalski savez Francuske potrudio da to demantuje. Istina, nije bio ubjedljiv...

"Rano je za priče o tome da Riberi neće biti spreman", rečeno je iz saveza.

Dilema oko nastupa Riberija biće otklonjena najkasnije do sjutra veče kada selektor Didije Dešam mora da saopšti spisak za Mundijal.

Bonus video: