Na Ivanovim koritima takmičenje "Montenegro Adriatic Open"

Ove godine učestvovalo je oko 200 takmičara i 50 klubova iz dvadesetak zemalja
81 pregleda 0 komentar(a)
Veselin Živanović, Foto: Montenegro Adriatic Open
Veselin Živanović, Foto: Montenegro Adriatic Open
Ažurirano: 01.06.2014. 10:55h

Dodjelom medalja pobjednicima u subotu je na Ivanovim koritima u Nacionalnom parku "Lovćen" završeno drugo međunarodno takmičenje "Montenegro Adriatic open".

Direktor NP "Lovćen" Veselin Živanović kazao je da u nacionalnom parku rade na popularizaciji sporta, naročito kod mladih.

"Nadam se da je NP “Lovćen” bio dobar domaćin u prethodna tri dana, i da ćemo imati prilike da takmičarima u orjentiringu budemo domaćini i narednih godina", kazao je Živanović. Dodao je da su takve i slične manifestacije dobra turistička promocija za Nacinalni park.

"Još jedan pokazatelj da radimo na popularizaciji sporta, naročito sporta među mladima", kazao je Živanović, koji je pobjednicima takmičenja uručio medalje. Drugi po redu Montenegro Adriatic open održan je od 29.-31. maja u Nacionalnom parku Lovćen.

Takmičenje su organizovali Planinarski klub „Kapetan Angel“ sa Cetinja u saradnji sa Upravom za sport Cetinja, Ministarstvom odbrane Crne Gore, NP Lovćen, turističkom organizacijom Prijestonice i drugih partnera.

Ove godine učestvovalo je oko 200 takmičara i 50 klubova iz dvadesetak zemalja.

Bonus video: