Riješen slučaj u Ulcinju: Marko pucao u Ceku, pa u sebe

Ceka i Dukađini bili su zaposleni u “Solarisu”. Ona je za sobom ostavila dvoje djece, a Dukađini tri sina
493 pregleda 17 komentar(a)
Ulcinj, mjesto zločina, market Solaris, Foto: Samir Adrović
Ulcinj, mjesto zločina, market Solaris, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 31.05.2014. 07:40h

Aldijana Ceka (27), majka dvoje maloljetne djece, sahranjena je juče na lokalnom groblju u Ulcinju u prisustvu velikog broja mještana, rodbine i prijatelja. Ona je, kako je “Vijestima” nezvanično saopšteno iz tužilaštva na osnovu preliminarnih rezultata obdukcije, žrtva ubistva koje se dogodilo u četvrtak veče oko 19.45 sati u marketu “Solaris” u Ulcinju.

Nju je sa dva hica u glavu iz pištolja “CZ”, kako se sumnja, usmrtio sugrađanin Marko Dukađini (48), koji je nakon toga izvršio samobistvo, pucajući sebi u usta.

“Policijski službenici su u kancelariji marketa 'Solaris' zatekli beživotna tijela M. D. i A. C. iz Ulcinja, koji su imali povrede iz vatrenog oružja... Na osnovu preduzetih policijskih i tužilačkih aktivnosti, sumnja se da je M. D. upotrebom vatrenog oružja lišio života A. C. pa potom izvršio samoubistvo“, piše u saopštenju policije.

Beživotna tijela Ceke i Dukađinija u zaključanoj magacinskoj kancelariji, pronađena su oko 19.40 časova, ali, prema saznanjima “Vijesti”, tragedija se dogodila ranije.

Prema istim informacijama, kancelarija je bila zaključana od 17 sati, ali uprkos tome pucnje niko nije čuo. “Crvenu lampicu” upalila je rodbina Ceke, nakon što se ona skoro sat i po nije javljala na mobilni telefon.

Ceka i Dukađini bili su zaposleni u “Solarisu”. Ona je za sobom ostavila dvoje djece, a Dukađini, čija će sahrana biti obavljena danas, na groblju pod Bijelom Gorom, tri sina.

Bonus video: