Šta žene mogu da nauče od muškaraca

Iako često žene ne razumiju muško ponašanje i smatraju da, kad je veza u pitanju, muškarce treba učiti puno toga, kao naprimjer, kako da očiste za sobom, ima nekih stvari koje žene mogu naučiti od muškaraca, piše allwomenstalk.com
112 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2014. 17:43h

Izjasnite se

Dok žene uglavnom svoje frustracije drže za sebe, muškarci imaju tendenciju da o njima govore odmah. Rezultat? Žene postaju još više frustrirane, dok u jednom trenutku ne eksplodiraju, a muškarac kaže što ima da kaže i nastavi dalje sa svojim životom. O frustracijama treba govoriti, to oslobađa.

Drugačiji pogled

Žene mogu da budu opsjednute detaljima i zbog toga često ne vide širu sliku. Muškarcima je lakše vidjeti širu sliku jer se ne zamaraju najsitnijim detaljima i analizama. Savjet: pokušajte manje pažnje da poklanjate detaljima i osjetit ćete olakšanje.

Manje tračanja

Nitko ne voli tračanje, a opet svi ponekad tračaju. Neumjerena tračanja izluđuju muškarce. Muškarcima je manje stalo do toga šta njihovi prijatelji rade i ne upoređuju se s njima. Žene su drugačije i ponekad bi se trebalo da se ugladaju na muškarce kad je tračanje u pitanju.

Manje zamjeranja

Iako se muškarac ženi izvini sto puta, žena i dalje osjeća bijes. Kad su muškarci u pitanju, žena bi trebalo da baš zezne stvar da muškarac i nakon izvinjenja osjeća bijes. Negativna energija zbog ljutnje ne čini dobro, ali ženama je teško da neke stvari tek tako puste. Muškarci su u stanju da isključe ljutnju i krenuti dalje.

Fokusirajte se na sebe

Žene se od malih nogu uče da brinu o drugima. Takve stvari posmatraju kroz ponašanja majki i baka tokom odrastanja. Zbog toga se mnoge žene izgube jer uvijek stavljaju druge ispred sebe. Muškarac može da ima porodicu, uspješnu karijeru i pobrinuće se za to da nastavi sa svojim hobijima i interesima. I žene bi trebalo da zadrže svoja interesovanja i nakon ulaska u vezu

Bonus video: