De Hea: Moramo da sačekamo Kostu po svaku cijenu

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske trebalo je ranije ove nedjelje da saopšti konačan spisak igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu
0 komentar(a)
Dijego, Dijego Košta, Foto: Beta/AP
Dijego, Dijego Košta, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.05.2014. 20:11h

Španski golman David de Hea rekao je danas da je da bi njegova reprezentacija trebalo po svaku cijenu da sačeka oporavak Dijega Koste, jer je će on biti važan član te selekcije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"On je važan za tim. Mislim da ga treba sačekati. On je eksplodirao ove godine i pravi razliku na terenu. Bio je impresivan i zato mislim da ga treba čekati", rekao je De Hea za španske medije.

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente del Boske trebalo je ranije ove nedjelje da saopšti konačan spisak igrača za Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali to nije uradio jer želi da sačeka da se oporavi napadač Atletiko Madrida Dijego Kosta.

Kosta već duže vrijeme ima problema sa povredom zadnje lože, a stanje mu se pogoršalo u posljednjem kolu španskog prvenstva protiv Barselone, kada je prije vremena napustio igru.

On je, ipak, počeo meč finala Lige šampiona protiv Real Madrida, ali je poslije samo devet minuta morao da napusti teren.

Bonus video: