Tuča učenika ispred Medicinske škole u Podgorici

Direktoš škole rekao da treba da se utvrde činjenice, kako bi škola, odnosno nastavno vijeće eventualno preduzele određene disciplinske mjere
208 pregleda 4 komentar(a)
Tuča, Foto: Uprava policije
Tuča, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 28.05.2014. 18:57h

U tuči dva odjeljenja Medicinske škole u Podgorici, koja se dogodila oko 14.30 časova u dvorištu škole, lakše su povrijeđena tri učenika.

Direktor Medicinske škole Branimir Kostić potvrdio je "Vijestima" da su se đaci potukli u dvorištu i da su učestvovala dva odjeljenja, odnosno učenici trećeg i drugog razreda.

On je kazao da su učenici zadobili lakše povrede, jednom učeniku je povrijeđen lakat, drugi ima razderotinu, dok je treći zadobio povredu šake, ali nije mogao da precizira iz kojih su odjeljenja.

Kostić je rekao da je učenik sa povredom šake upućen u Urgentni centar.

On je kazao da su se đaci ta dva odjeljenja sukobili verbalno juče na času fizičkog vaspitanja, ali da je uprava škole izmirila taj dan zavađene strane.

"Tada nije bilo tuče, međutim danas su se sukobili. Policajci su se zatekli u blizini, nije bilo potrebe za intervencijom njihovom, ali sada se uzimaju izjave od aktera tuče, a pozvani su i njihovi roditelji", kazao je Kostić.

On je rekao da treba da se utvrde činjenice, kako bi škola, odnosno nastavno vijeće eventualno preduzele određene disciplinske mjere.

Bonus video: