"Jamajska staza" u izdanju Nove knjige

Za sve one koji postave pitanje 'Šta čitati poslije 50 nijansi?', odgovor je upravo ova zavodljiva, romantična i strasna priča koju će čitaoci zavoljeti
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.05.2014. 10:09h

Nakon uzbudljivih romana Dablin strit i London road dolazi treći dio ovog serijala Samante Jang pod nazivom Jamajska staza. Kao i prva dva dijela i treći dio Jamajska staza za Crnu Goru objavila je Nova knjiga, saopšteno je iz te izdavačke kuće.

Za sve one koji postave pitanje 'Šta čitati poslije 50 nijansi?', odgovor je upravo ova zavodljiva, romantična i strasna priča koju će čitaoci zavoljeti.

Uzbudljiva priča o najboljim prijateljima Nejtu i Oliviji. Olivija je vesela i atraktivna djevojka, koja je nepovjerljiva prema suprotnom polu. Uprkos njenom slobodnom ponašanju, obično nema hrabrosti da priđe momku koji joj se dopada. Selidba u Edenburg dala joj je novi početak. Zaljubila se u seksi čuvara, odbacila strahove iz prošlosti i krenula za onim što želi. Nejt je zavodljivi igrač koji se nikada ne obavezuje, ali je prema prijateljima odan i povjerljiv. Kada mu se Olivija obrati sa njenim problemima u vezi, nudi joj da je nauči flertovanju i da joj pomogne da stekne seksualnu sigurnost. Prijateljska edukacija ubrzo prerasta u intezivnu i vruću romansu.

Međutim, Nejtova prošlost i pitanje vezanosti ne dozvoljavaju da njihova romansa opstane. Kada Nejt shvati da je napravio najveću grešku u svom životu, moraće da se potrudi više nego ikada da privuče svoju najbolju prijateljicu da se opet zaljubi u njega.

Izdavačka kuća Nova knjiga je prva u regionu objavila roman Jamajska staza, dajući mogućnost našim čitaocima da čitaju nove naslove kada i svi čitaoci širom svijeta.

Bonus video: