pomoć za region

Anđelina Džoli donirala 50.000 dolara za stradale u poplavama

"Tragično je da je područje, koje je proživjelo toliko sukoba i razaranja, sada pogodila prirodna katastrofa ovih razmjera"
59 pregleda 0 komentar(a)
Anđelina Džoli, Foto: Beta/AP
Anđelina Džoli, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 21.05.2014. 20:15h

Anđelina Džoli je donirala 50.000 dolara američkom Crvenom krstu kako bi pomogla područjima Bosne i Hercegovine te Srbije koja su stradala u poplavama, navodi se na njihovim službenim stranicama.

"Anđelina Džoli nastavlja da demonstrira svoju pomoć za one koji se suočavaju s krizom širom svijeta", rekao je Dejvid Melcer iz američkog Crvenog krsta.

"Ona je neumorna u svojim naporima da umanji ljudsku patnju, a mi smo joj zahvalni na njenoj podršci", dodao je.

"Tragično je da je područje, koje je proživjelo toliko sukoba i razaranja, sada pogodila prirodna katastrofa ovih razmjera", rekla je Džoli.

"Moje misli su sa svim porodicama koje su izgubile svoje domove i čija je egzistencija ugrožena."

"Lično sam zabrinuta zbog neposredne opasnosti za život koju predstavljaju mine i ostale eksplozivne naprave koje se nalaze na područjima opustošenima poplavama u Bosni. Međunarodna zajednica mora preduzeti potrebne mjere kako bi osigurala ta područja", dodala je.

"Inspirišuće je vidjeti ljude iz tih zemalja kako su složni i pružaju podršku svojim susjedima i građanima svoje zemlje. Vrijeme je da i mi ostali preduzmemo isto te da im pomognemo da se oporave", rekla je slavna glumica.

Preporučujemo za Vas