Berane: Oduzeti kokain i skank, uhapšena jedna osoba

Policijski službenici intenzivno tragaju da D.R. koji je bio suvozač u vozilu J.R.
79 pregleda 8 komentar(a)
Berane, Foto: Panoramio.com
Berane, Foto: Panoramio.com
Ažurirano: 19.05.2014. 17:39h

Beranska policija je u automobilu kojim je upravljao J.R. (20) iz Berana pronašla i oduzela 23 grama kokaina i 30 grama skanka, nakon čega je ova osoba uhapšena.

Policija je, kako se navodi u saopštenju, 18. maja oko 21,15 časova, u blizini aerodromske piste u Beranama radi kontrole zaustavili putničko motorno vozilo „Mercedes“, beranskih registarskih oznaka, kojim je upravljao J.R.

"Službenici CB Berane su potom, zajedno sa službenicima Grupe za suzbijanje droge Berane, izvršili pregled vozila. U suvozačevim vratima su pronašli najlonsku kesu u kojoj se nalazilo devet pakovanja od alu folije sa oko 30 grama materije za koju se posumnjalo da se radi o opojnoj drogi marihuana tipa skank, kao i ručno pravljen zamotuljak sa 21 gramom praškaste materije za koju su posumnjali da se radi o kokainu. Policijski službenici su tokom pregleda vozila takođe pronašli i još jedan zamotuljak, koji se nalazio između prednjih sjedišta, a koji je sadržao oko dva grama materije za koju se posumnjalo da je kokain", navodi se u saopštenju.

Kriminalistički tehničari su preliminarnom analizom potvrdili da su zaplijenjene materije u navedenoj količini kokain i skank.

J.R. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici intenzivno tragaju da D.R. koji je bio suvozač u navedenom vozilu, a koji je uspio da se odmah nakon zaustavljanja a prije vršenja kontrole vozila udalji sa lica mjesta.

Osumnjičeni J.R. je danas, uz krivičnu prijavu, priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Oduzeti kokain i skank su upućeni u Forenzički centar radi detaljnih analiza.

Bonus video: