Suares: Moramo da učimo iz grešaka Liverpula

"Nama je u Liverpulu nedostajalo koncentracije u finišu sezone, zato smo izgubili titulu. Sada treba u potpunosti da se fokusiramo na Svjetsko prvenstvo"
0 komentar(a)
Suares, Foto: REUTERS
Suares, Foto: REUTERS
Ažurirano: 14.05.2014. 16:44h

Reprezentativac Urugvaja Luis Suares rekao je danas da njegovi saigrači treba da uče iz neuspjeha koji je doživio Liverpul u finišu sezone engleske Premijer lige i da ne treba da dozvole sebi da previše gledaju u budućnost.

"Nama je u Liverpulu nedostajalo koncentracije u finišu sezone, zato smo izgubili titulu. Sada treba u potpunosti da se fokusiramo na Svjetsko prvenstvo. Naša grupa je jedna od najtežih, a uspjećemo da je prođemo samo ako budemo usresređeni na svaku utakmicu maksimalno. Jedna po jedna", rekao je Suares.

Suares je podsjetio i na trijumf Urugvaja na prvenstvu u Brazilu 1950. godine, kada su u finalu savladali domaćine sa 2:1.

"Svi se sjećaju kada je Urugvaj posljednji put osvojio SP. Bilo je to u Brazilu... Ali, to je davna prošlost. Ne znam da li je to bilo čudo ili ne, ali fudbal je takva igra da nikada ne znas šta će da se desi na kraju", rekao je urugvajski reprezentativac.

Selekcija Urugvaja nadmetaće se na Mundijalu u Brazilu u Grupi D sa Engleskom, Kostarikom i Italijom.

Svjetsko prvenstvo će se održati od 12. juna do 13. jula.

Bonus video: