Novi peh - nakon Vojina Ćaćića povrijedio se i Luka Babić

Interesantno, i Babić je zaradio istu povredu skočnog zgloba kao i Ćaćić, takođe desne noge, tako što je ispod mreže nezgodno doskočio na nogu nekog od saigrača
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2014. 22:51h

Tri dana uoči starta kvalifikacija za EP, novi peh zadesio jer odbojkašku reprezentaciju - nakon primača servisa Vojina Ćaćića, koji se povrijedio prije šest dana, u prvom setu prvog od dva kontrolna meča sa Austrijom, na sinoćnjem treningu povrijedio se i srednji bloker Luka Babić.

Interesantno, i Babić je zaradio istu povredu skočnog zgloba, takođe desne noge, tako što je ispod mreže nezgodno doskočio na nogu nekog od saigrača.

S obzirom na to da Ćaćić neće biti spreman za turnir u Podgorici (doktor Miroslav Kezunović mu je saopštio da je medicinski period oporavka od istegnuća ligamenta na zglobu šest nedjelja, a predstoji mu terapija koju će sprovesti fizioterapeut Vladimir Dragojević), vjerovatno ni Babić, Boškan neće morati da krati spisak za prvi turnir, jer sada bukvalno ima 12 zdravih igrača.

I to tri tehničara, Marka Vujovića, Sima Dabovića i Rajka Strugara, primače Božidara Ćuka, Vuka Medenicu i Balšu Radunovića, srednje blokere Milana Markovića, Gojka Ćuka i Ivana Ječmenicu, korektore Aleksandra Minića i Miloša Ćulafića, te libera Ivana Rašovića.

Inače, igrače i stručni štab je uoči treninga pozdravio predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore Cvetko Pajković, i poručio im da imaju podršku saveza, da OSCG vjeruje u njih i poželio im sreću u predstojećim kvalifikacijama.

Galerija