Podgorica: Zapaljen restoran "Eldorado"

Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, taksista koji je prolazio Ulicom 13. jula primijetio je vatru u bašti restorana
4 komentar(a)
Restoran "Eldoado", Foto: Luka Zeković
Restoran "Eldoado", Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 13.05.2014. 18:46h

Policija traga za nepoznatom osobom koja je juče rano ujutru oko dva i po sata poslije ponoći polila benzinom i zapalila dio restorana “Eldorado”, kod Osnovnog suda u Podgorici.

Prema informacijama “Vijesti” iz podgoričke policije, taksista koji je prolazio Ulicom 13. jula primijetio je vatru u bašti restorana, nakon čega je obavijestio operativni centar i vatrogasce.

Iz Službe zaštite i spasavanja na lice mjesta odmah su uputili dva vatrogasna vozila i sedam vatrogasaca, koji su uspjeli da ugase požar, od koga je na restoranu pričinjena veća materijalna šteta. Policija je juče oko osam sati ujutru obavila uviđaj u prisustvu vještaka za požare eksplozije i havarije Radovana Popovića. U vatri je uništen dio enterijera lokala - plastične stolice, televizor, klima uređaj...

Na licu mjesta se mogao osjetiti miris benzina. Inspektori su o događaju obavijestili tužilaštvo, čije se kancelarije nalaze na desetak metara od zapaljenog lokala. Policija je sprovela istragu o podmetanju požara.

Bonus video: