Razbojnik sa nožem trčao kroz Delta siti

“Sudarao se sa ljudima koji su panično bježali, prava je sreća da se neko nije nabo na nož”
148 pregleda 25 komentar(a)
New Yorker, Delta Siti, Foto: Zoran Đurić
New Yorker, Delta Siti, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.05.2014. 07:13h

Podgoričanin Aleksandar Mugoša uhapšen je juče nakon pokušaja krađe u butiku “New Yorker” u Tržnom centru Delta siti. Mugošu su savladali radnici obezbjeđenja. Očevici događaja su rekli da je Mugoša naoružan upao u butik. Iz policije je, međutim, rečeno da je Mugoša iz butika pokušao da ukrade tri majice, a da se naoružao nakon što ga je obezbjeđenje odvelo u svoju kancelariju.

Posjetioci tržnog centra koji su prisustvovali pokušaju pljačke ispričali su da je bilo neprijatno. “Sudarao se sa ljudima koji su panično bježali, prava je sreća da se neko nije nabo na nož”, ispričala je djevojka očevidac.

Sagovornici “Vijesti” rekli su da je pometnja nastala kad je obezbjeđenje počelo da juri Mugošu.

“Momak koji je trčao za njim jednom ga je oborio na stepenicama, ali se ovaj pridigao. Strčao je na prizemlje i sve vrijeme držao nož i zamahivao. Bilo je kao na filmu. Ljudi su bježali i vrištali. Radnik obezbjeđenja ga je ponovo sustigao i oborio. U tom trenu pritrčao je još jedan iz obezbjeđenja. Tek tad su ga zaista savladali”, ispričali su “Vijestima”. Iz Uprave policije je rečeno da su Mugošu, nakon što je pokušao krađu, radnici obezbjeđenja savladali i odveli u kancelariju, kako bi sačekali da ga preuzme policija. Navodno, on je tada uzeo nož i ponovo pobjegao. “Dvojica radnika obezbjeđenja koji su ga savladali povrijeđena su. Jednom je slomio zub, a drugi ima naprsnuće zuba”, rečeno je iz policije.

Bonus video: