Rusa pretukao vršnjak iz Budve

"Vijesti" nezvanično saznaju da će protiv Budvanina biti podnijeta krivična prijava zbog nanošenje teških tjelesnih povreda
262 pregleda 0 komentar(a)
tuča, Foto: Shutterstock, Shutterstock
tuča, Foto: Shutterstock, Shutterstock
Ažurirano: 25.08.2018. 06:43h

Sedamnaestogodišnji Rus zadobio je teške tjelesne povrede u tuči koja se prije dvije noći dogodila na doku na Slovenskoj plaži, kada ga je pretukao vršnjak iz Budve.

Mladić je sa teškim prelomom butne kosti, prije dvije noći došao u stanicu Hitme medicinske pomoći Doma zdravlja, gdje su mu ljekari odmah ukazali pomoć i o svemu obavijestili policiju.

Rus je, nezvanično saznajemo, ispričao da je te noći otišao u provod, te upoznao djevojku iz Budve, sa kojom je bio u društvu.

Navodno njima se pridružio i mladić iz Budve, ali ubrzo je došlo do svađe dva vršnjaka oko djevojke.

Uslijedila je žestoka tuča, a Rus je ostao na doku da leži povrijeđen.

On nije znao da kaže ko je mladić koji mu je nanio teške povrede.

Inspektori su odmah otišli na lice mjesta, ali tamo nijesu nikoga zatekli.

Nakon što su uzeli izjave i od zaposlenih u okolnim lokalima, te djevojke, policijski inspektori su uspjeli da otkriju o kojem se mladiću radi i on je juče priveden u stanicu policije.

Nezvanično saznajemo da će protiv njega biti podnijeta krivična prijava zbog nanošenje teških tjelesnih povreda.

Rus je hospitalizovan u risanskoj bolnici, gdje će biti operisan.

Direktor policije kaže da su i građani i turisti bezbjedni

Crna Gora je stabilna i sigurna država, koja garantuje bezbjednost svojim građanima i turistima, poručio je juče direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Povodom incidenata koji su se dogodili u jeku turističke sezone, a koji imaju obilježja narušavanja javnog reda i mira i drugih prestupa, Veljović je rekao da je crnogorska policija odlučna i sposobna da zaštiti svakoga ko se zatekne u Crnoj Gori, prenosi agencija MINA.

Bonus video: