O zdravim stilovima života sjutra u Tološkoj šumi

Zainteresovani će imati priliku da učestvuju u nekoliko sportskih disciplina, kao da i besplatno izmjere krvni pritisak, odrede indeks tjelesne mase...
2 komentar(a)
Tološka šuma, Foto: Skyscrapercity.com
Tološka šuma, Foto: Skyscrapercity.com
Ažurirano: 10.05.2014. 12:02h

Crnogorska policija će sjutra u park šumi u Tološima, u Podgorici, održati manifestaciju "Afirmacija zdravih stilova života".

Cilj manifestacije je da doprinese edukaciji građana o zdravim stilovima života, koji se ne odnose samo na bavljenje sportom i pravilnu ishranu, već i kulturne i društveno – korisne aktivnosti.

Učesnici akcije, kao i zainteresovani građani, će imati priliku da učestvuju u nekoliko sportskih disciplina, kao da i besplatno izmjere krvni pritisak, odrede indeks tjelesne mase i dobiju savjete ljekara. Učesnici će, osim navedenog, urediti ovaj lokalitet kroz ekološku akciju koju će tom prilikom organizovati.

Organizatori događaja koji počinje u 10 sati su Internacionalna policijska asocijacija (International Police Association – IPA) – Sekcija Crna Gora i službenici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova – Centra bezbjednosti Podgorica. Događaj se organizuje u saradnji sa Udruženjem sportske medicine Crne Gore i Udruženjem fizioterapeuta Crne Gore.

Bonus video: