Nikola Grbić završio karijeru i preuzeo Peruđu

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, SCG i Srbije odlučio je da završi bogatu karijeru i na klupi Peruđe naslijedi nekadašnjeg saigrača iz nacionalnog tima Slobodana Kovača, koji je preuzeo Iran
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.05.2014. 17:43h

Legendarni Nikola Grbić je završio igračku karijeru i od sljedeće sezone će sjediti na klupi odbojkaša Peruđe, objavili su beogradski mediji.

U četvrtak su Italijani pisali da bi 41-godišnji tehničar mogao iz ruskog Zenita da se vrati na Apenine i obuče dres finaliste ovogodišnjeg plej-ofa, ali epilog je potpuno drugačiji.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, SCG i Srbije odlučio je da završi bogatu karijeru i na klupi Peruđe naslijedi nekadašnjeg saigrača iz nacionalnog tima Slobodana Kovača, koji je preuzeo Iran.

Grbić je, za početak, potpisao jednogodišnji ugovor.

Peruđa je blizu da produži ugovor na još tri godine sa najboljim igračem prvenstva, srpskim reprezentativcem Aleksandrom Atanasijevićem, a klub želi da zadrži i Nemanju Petrića i Gorana Vujevića.

Najveći dio igračke karijere, Grbić je proveo u Italiji.

Po odlasku iz Vojvodine 19 godina je bio član tamošnjih klubova (od 1994. do 2003) i za to vreme igrao je za Montikjari, Kataniju, Kuneo, Sisli, Asistel, Pjaćencu i Trentino.

Bonus video: