Pošta odgovorila firmi "Usefa": Sa vama nikad nismo sarađivali

""Nastup” “Usefe” ima za cilj dezinformisanje javnosti, sa ciljem da se zamjenom teza stvori privid kako bi se sakrila materijalna istina"
88 pregleda 0 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Arhiva "Vijesti"
Pošta Crne Gore, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.05.2014. 18:58h

Pošta Crne Gore, reagovala je na navode koje je u “Vijestima” saopštila advokatica kompanije “Usefa” - Zorica Đukanović.

“Vijesti” njihovo reagovanje “ prenose u cjelini:

"Pošta Crne Gore nije nikada imala i nema nikakav ugovorni ili drugi aranžman sa Privrednim društvom “Usefa”, već isključivo sa Privrednim društvom ZIB Bar. Na osnovu dosadašnjeg toka događaja, u vezi sa stečajem ZIB-a Bar i procjene da se želi državna imovina (zemljište i novac) uključiti u stečajnu masu i tako Pošta oštetiti za približno 2,5 miliona eura i za zemljište u centru Bara, koje je u državnoj svojini, odnosno da je ugrožen državni interes, Pošta se obratila VDT-u da ispita sve okolnosti u vezi sa tim. U tom pravcu je Pošta dostavila VDT-u i dodatnu dokumentaciju.

Prema tome, “nastup” “Usefe” u dnevnom listu “Vijesti” ima za cilj dezinformisanje javnosti, sa ciljem da se zamjenom teza stvori privid kako bi se sakrila materijalna istina.

Obraćajući se VDT-u, kao jedinoj legitimnoj instituciji, Pošta Crne Gore osnovano očekuje blagovremeno i zakonito reagovanje u korist zaštite javnog interesa.

Zato Pošta Crne Gore sve do tada neće više preko medija raspravljati o ovom slučaju, jer vjeruje u odgovoran rad i kredibilnu djelotvornost institucija tuzilačke vlasti”, piše u reagovanju Pošte Crne Gore.

Bonus video: