Policija rasvijetlila krađe u Nikšiću

Maloljetni S.B. (17) je osumnjičen da je u aprilu iz stana M.K. u ulici Jola Piletića u Nikšiću ukrao lična dokumenta i više tehničkih uređaja
0 komentar(a)
pljačka, lopovi, Foto: Shutterstock
pljačka, lopovi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.05.2014. 12:27h

Nikšićka policija je rasvijetlila tri krađe i podnijekla krivične prijave protiv dvije osobe iz Nikšića i dvije osobe iz Podgorice.

Đ.P. (24) iz Nikšića je osumnjičen da je u noći između 4. i 5. februara iz kuće sugrađanina I.V. ukrao veću količinu bakarnih cijevi sa izolacijom - elemente parnog grijanja.

Maloljetni S.B. (17) je osumnjičen da je u aprilu iz stana M.K. u ulici Jola Piletića u Nikšiću ukrao lična dokumenta i više tehničkih uređaja.

"Policijski službenici su pronašli i oduzeli od S.B. dio otuđenih predmeta koji je vraćen oštećenoj", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Podgoričani M.D. (31) i D.T. (26) su osumnjičeni da su iz dvorišta M.K. iz Nikšića, u mjestu Krnovo ukarli veću količinu metalnih predmeta.

"Policijski službenici su pronašli i oduzeli predmete koje su sumnja se M.D. i D.T. otuđili i koji su potom vraćeni oštećenom. O svim događajima službenici Centra bezbjednosti Nikšić su pravovremeno obavijestili nadležnog državnog tužioca", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: