Ukinut pritvor Rađenoviću, Tičiću i Petričević

Oni se terete da su učestvovali u nezakonitoj prodaji 27.000 kvadrata državne zemlje na brdu Košljun, iznad Budve
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.05.2014. 17:42h

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici Radomir Ivanović donio je rješenje kojim je ukinut pritvor savjetniku premijera Aleksandru Tičiću, gradonačelniku Budve Lazaru Rađenoviću i bivšoj direktorici Prve banke Jelici Petričević.

Predlog za ukidanje pritvora predložilo je specijalno tužilaštvo, zato što ne postoje opasnosti od uticaja na svjedoke, jer su svi saslušani.

Prva je iz Istražnog zatvora nešto poslije 14,30 časova izašla Petričević, koja nije davala izjave okupljenih novinarima, već je odmah ušla u bijeli "golf" i otišla sa rodbinom.

Nešto vediji je bio Tičić koji je bio nasmijan, ali je samo kratko kazao da će biti vremena da se daju izjave.

Potom je iz kapije Istražnog zatvora izašao Rađenović koji se novinarima zahvalio na korektnom izvještavanju, i ulazeći u "audi" budvasnkih tablica, dodao da će biti prilike za komentarisanje ovog slučaja.

Ipak, ispred kapije Istražnog zatvora dogodila se simpatična scena, kada je Rađenovićeva supruga Jelena, ušla u Tičićev "BMW", umjestro u "audi" svog supruga. Ipak, ubrzo je shvatila da je pogriješila i ispravila se. Uslijedio je poljubac sa supruigom Lazarom, a zatim su odjurili "audijem".

Nekadašnji menadžer Budve - Tičić, gradonačelnik te Opštine Lazar Rađenović i nekadašnja direktorica Prve banke Jelica Petričević, terete se da su učestvovali u nezakonitoj prodaji 27.000 kvadrata državne zemlje na brdu Košljun, iznad Budve.

Protiv ovog rješenja može se podnijeti žalba u roku od tri dana.

TV Vijesti: Svetlana Đokić

Galerija

Bonus video: