Srpski horor "Mamula" 1. maja u Podgorici

U filmu igraju Franko Nero, Kristina Klebe, Natali Bern, Dragan Mićanović...
184 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2014. 14:26h

Film "Mamula" (engleski prevod "Nymph") srpskog reditelja Milana Todorovića biće premijerno prikazan u Crnoj Gori 1. maja u podgoričkom bioskopu Cineplexx Delta City.

Ovo ostvarenje govori o dvije američke turistkinje koje posjećuju ostrvo Mamula na crnogorskom primorju gdje zatiču misterioznog ribara koji drži zatočenu prelijepu djevojku. Nakon što je oslobde shvataju da je ona sirena, koja se pretvara u krvožednog monstruma.

U filmu igraju Franko Nero, Kristina Klebe, Natali Bern, Dragan Mićanović, Slobodan Stefanović i drugi.

Osim srpskog horora od ove sedmice će se na repertoaru bioskopa Cineplexx naći još tri nova filma. Akcioni triler "Non stop" u kojem glavne uloge igraju Lijam Nison i Džulijen Mur govori o otmici aviona na međunarodnom letu Njujork - London. Krimi triler "Kurir" Dejvida Grovika okupio je glumačku ekipu koju čine Džon Kjuzak, Robert De Niro i Rebeka De Kosta, a u pitanju je priča o baksuznom momku kojeg šef mafije unajmljuje da odradi neobičan zadatak.

U još jednom trileru "Krvne veze" glavne uloge igraju Klajv Oven i Mila Kunis, a radnja filma vezana je za dva brata na različitim stranama zakona tokon 70-ih godina prošlog vijeka u Bruklinu.

Galerija

Bonus video: