Uhapšen osumnjičeni za preprodaju sintetičke droge

Od S.M. su oduzeti i mobilni telefon i pasoš a on je, nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost
2 komentar(a)
Kriminalac, hapšenje, Foto: Shutterstock
Kriminalac, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.04.2014. 16:01h

Kriminalistička policija uhapsila je Podgoričanina S.M. (22) zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i od njega oduzela 676 tableta sintetičke droge.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, njeni službenici su sinoć, raspolažući operativnim saznanjima, na Željezničkoj stanici u Podgorici kontrolisali, a zatim i pretresli S.M.

„Pretresom S.M. je ispod garderobe, u predjelu struka, pronađena sakrivena čarapa u kojoj su se nalazila dva pvc zamotuljka koja su ukupno sadržala 676 tableta za koje se sumnja da su sintetička droga“, kaže se u saopštenju.

Od S.M. su oduzeti i mobilni telefon i pasoš a on je, nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

Pronađene tablete su izuzete i biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru.

„Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je S.M. pronađenu količinu tableta nabavio na teritoriji Srbije, sa namjerom da ih stavi u takozvanu uličnu prodaju na području Podgorice, ali su ga u tome spriječili policijski službenici“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: