Nadaju se svjetskom rekordu u Podgorici

Prvo otvoreno prvenstvo Crne Gore u "bench press-u" i "powerlifting-u" ovog vikenda u sali Gimnazije "Slobodan Škerović"
130 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2014. 19:20h

Prvo otvoreno prvenstvo Crne Gore u "bench press-u" i "powerlifting-u", po GPC pravilima u organizaciji Powerlifting saveza Crne Gore i powerlifting kluba ''Relax gym'', održeće se ovog vikenda u Podgorici.

Predsjednik saveza, Miloš Ćećanović, kaže da će ovo takmičenje ujedno biti kvalifikaciono za prvenstvo Evrope koje će se održati od 1. do 7. juna u Češkoj.

"Prijavljen je veliki broj takmičara kako iz Crne Gore, tako i petnaestak takmičara iz Bosne i preko 20 iz Srbije. Među prijavljenim takmičarima je i Rade Savić, svjetski i evropski rekorder u "bench press- u" koji je ujedno najavio i nezvanično obaranje svjetskog rekorda", rekao je Ćećanovć.

Takmičenje će se održati u sali Gimnazije ''Slobodan Škerović'', a Powerlifting savez Crne Gore je sve učinio da spremno dočeka takmičare i da sve protekne u najboljem redu i sportskoj atmosferi. Sponzori ovog takmičenja su "Ultimate Nutrition", "Spirit", "Red Bull" i "Aqua Bianca".

Bonus video: