Piperović: Osudite je pa da umrem kao čovjek

Advokat Zoran Piperović, na Sudu je konstatovao da ga je Moldavka koštala perspektivne tužilačke karijere...
321 pregleda 43 komentar(a)
Zoran Piperović, Foto: Luka Zeković
Zoran Piperović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.04.2014. 12:57h

Podgorički advokat Zoran Piperović, kazao je juče da je zbog afere "Moldavka" doživio brojne neprijatnosti, zbog kojih je pomišljao i da sebi oduzme život.

Piperović je to rekao na ponovljenom suđenju u predmetu po njegovoj tužbi protiv Moldavke S. Č. koju je optužio za davanje lažnog iskaza.

“Zbog osjećaja nemoći da dokažem ljudima da nijesam kriv, imao sam i suicidne misli. Bio sam živ, a u stvari mrtav. Bio sam izbačen na ulicu od strane svakog Crnogorca znanog i neznanog. Jednog jutra sam supruzi rekao da ozbiljno razmišljam da skočim sa mosta Blaža Jovanovića u Moraču", rekao je Piperović.

Dodao je da ga je Moldavka koštala perspektivne tužilačke karijere.

Tvrdi da je sa prijateljima morao da ide u lokale u kojima je pretpostavljao ga ne poznaju.

“Oglasite je krivom da bih umro kao čovjek", rekao je Piperović.

On je sudu dostavio poruku koju je, navodno, proslijedio Saša Jovićević, brat nekadašnjeg ministra Unutrašnjih poslova Andrije Jovićevića, zamjenici ombusmana Marijani Laković neposredno prije hapšenja, u kojoj je pisalo: "Draga Majo sjutra će biti uhapšen svemogući i nedodirljivi Zoran Piperović, čime će se urušiti lobi Mila Đukanovića koji ga planira za državnog tužitelja. Pozdrav Saša".

Piperović i Ekrem Jasavić, koji je juče takođe svjedočio, bili su osumnjičeni kao organizatori seksualnog eksploatisanja i zlostavljanja Moldavke S.Č.

Jasavić je kazao da je psihički obolio zbog slučaja Moldavke.

Sljedeće ročište, na kojem će biti saslušani članovi porodice Piperović i Jasavić, zakazano je za 24. jun.

Bonus video: