Sumnjiče ga da je silovao psa

“Kriminalistička obrada dovela je do stepena osnovane sumnje da je N. M. polno opštio sa psom”
115 pregleda 55 komentar(a)
Vučjak Bela, Foto: Privatna arhiva
Vučjak Bela, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.04.2014. 06:48h

Kotorska policija osumnjičila je N. M. da je polno opštio sa psom.

Državljanin Srbije saslušan je sinoć nakon prijave nevladinog udruženja Arka Montenegro - da je seksualno zlostavljao ženku vučjaka Belu.

“Predmet je policijski završen. Kriminalistička obrada dovela je do stepena osnovane sumnje da je N.M. polno opštio sa psom. Svi spisi će biti dostavljeni tužiocu, koji će dalje odlučiti i kvalifikovati djelo”, rečeno je “Vijestima” nezvanično iz Uprave policije.

Vijest o silovanju psa u kotorskom naselju Krimovica, prije dva dana na Fejsbuk stranici objavila je direktorica Arke Darinka Ljubiša.

Tada je “postavila” i fotografije izmučene životinje, ali i prijavu protiv N. M.

Nakon toga, o događaju je obaviještena policija, koja je juče prikupila obavještenja od članova Arke, veterinara koji je pregledao životinju, ali i mještanina koji je prvi posumnjao u to da je N. M. seksualno zlostavljao psa.

Ljubiša je ranije “Vijestima” ispričala da je silovanje psa primijetio mještanin Krimovice, koji je, od kada joj je prije četiri godine umro vlasnik, sa komšijama preuzeo brigu o njoj.

Taj čovjek je u četvrtak veče, dok je Beli nosio hranu i vodu, zatekao prizor koji ga je, kako kaže, šokirao.

Ženka psa otpuzala je iz prostorije u koju je ušao, a u drugoj je bio muškarac sa pantalonama spuštenim do članaka, znojav i crven u licu.

“U momentu kada ga je ovaj osvijetlio, pokrio je polni organ majicom. Vrisnuo je i viknuo što to radiš ovdje”, ispričala je Ljubiša.

Mještanin je, po njenom kazivanju, počeo da viče, a zatim i otrčao do prve kuće i mladićima koji u njoj žive objasnio što je zatekao. Međutim, kada su se skupa vratili do kuće u kojoj boravi pas, čovjek je pobjegao niz uličicu.

Pregledom kod veterinara, utvrđeno je da je pas zlostavljan.

Bonus video: