Budućnost za trofej protiv Golden plejera i Lovćena

Stonoteniserke Budućnosti u finalu prvenstva Crne Gore igraće protiv Golden plejera, dok će rival stonotenisera Budućnosti biti cetinjski Lovćen
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.04.2014. 19:33h

Stonoteniserke Budućnosti u finalu prvenstva Crne Gore igraće protiv Golden plejera, dok će rival stonotenisera Budućnosti biti cetinjski Lovćen.

Finalne će početi sjutra, a prvi mečevi biće odigrani u Podgorici.

Kapiten Budućnosti Neda Milačić-Bogdanović kazala je da je podgorički tim deset puta u nizu bio državni prvak, kao i da je prethodno još dva puta bio šampion SR Jugoslavije.

"Idemo na 11. titulu, a to bi bio najljepši poklon za 60. rođendan kluba. Znamo da neće biti lako, to su naše koleginice, protivnice iz reprezentacije i očekujem neizvjestan meč", kazala je Milačić-Bogdanović.

Članica Golden plejera Sunčica Rogić kazala je da ih dominacija Budućnosti neće obeshrabriti.

"Duži period se spremamo za plej-of i za Svjetsko prvenstvo, tako da mogu da kažem da smo u dobroj formi i sigurna sam da ćemo pokazati ono najbolje što možemo", kazala je Rogić.

Prema riječima stonotenisera Budućnosti Milan Đukića, cilj podgoričkog tima je da zadrži prvo mjesto iz ligaškog dijela šampionata.

"Ligaški dio završili smo na prvoj poziciji, sa samo jednim porazom, ali u finalu se ništa ne zna, svaki meč će biti neizvjestan. Lovćen je mlad i kvalitetetan tim, nijesu igrali u punom sastavu, a danas će biti u najjačem. Za nas je, svakako, dodatni motiv i taj što klub slavi 60 godina postojanja i voljeli bi takav jubilej da obilježimo sa novom titulom", rekao je Đukić.

Crnogorski reprezentativac iz Lovćena Viktor Rogić smatra da je vrijeme da se osvoji tutula.

"Mislim da je došlo vrijeme da osvojimo titulu, imamo najbolju ekipu u posljednje četiri godine kako sam član Lovćena i nadam se da možemo doći do cilja. Tri puta smo izgubili od Budućnosti u finalu, jedan put u majstorici", rekao je Rogić.

Prvi mečevi biće odigrani u maloj sali sportskog centra Morača u 13 sati.

Revanš su na programu su u srijedi.

Bonus video: