Bar: U kafanskoj tuči sijevala sjekirica

U kafanskoj tuči lakše povrijeđen Baranin, opljačkan i Cakanov butik
298 pregleda 3 komentar(a)
grad Bar, Foto: Shutterstock
grad Bar, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.08.2018. 06:44h

U kafanskoj tuči prekjuče u Makedonskom naselju, “sijevnula” je i tesarska sjekirica, ali bez većih posljedica od ogrebotine. Portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić kazao je “Vijestima” da je Baranin D.J. (59) lišen slobode, te da je protiv njega policija podnijela krivičnu prijavu za nanošenje lakših tjelesnih povreda na štetu sugrađanina Z. Đ. (49).

Prema navodima Đurišića, D.J. biće izveden pred tužioca.

Nezvanično, ispred jedne od kafana došlo je do sukoba Barana i tom prilikom je D.J. potegao tesarsku sjekiricu, kojom je oštećenog zakačio po leđima.

Policija je odmah izašla na lice mjesta i zaplijenila predmet kojim je, sumnja se, izvršen napad i nanijete lakše tjelesne povrede.

U ranim jutarnjim satima u ponedjeljak je grupa lopova u istom gradu orobila prodavnicu sportske opreme “Cakan sport” na kružnom toku na Biskupadi.

Sigurnosne kamere su zabilježile kako u 05:30 lopovi provaljuju u radnju, otimaju robu sa polica, a potom kradu i službeni auto preduzeća marke “polo” registarskih tablica BRCA682 koji je bio parkiran ispred prodavnice.

Barska policija je izašla na lice mjesta odmah po prijavi radnice i pokrenula potjeru za lopovima.

Juče oko 11 sati, pronađen je ”polo” koji je bio parkiran u Makedonskoj ulici, na potezu od Vatrogasne stanice prema Bjelišima.

Zvanično još nije utvrđeno koliko je štete nanijeto u radnji čiji je vlasnik poznati barski privrednik i političar Radomir Novaković Cakan, predsjednik partije “Biram Bar”, koja je član lokalne vladajuće koalicije.

Bonus video: