Podgorica: Uhapšen nakon što mu je u stanu pronađen skank

"Pretresom su pronađena 22 zamotuljka od aluminijumske folije koja su sadržala manju količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana..."
50 pregleda 0 komentar(a)
skank, Foto: Uprava policije
skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 17.04.2014. 17:21h

Podgorička policija je uhapsila S.B. (35) rođenog u Đakovici, nastanjenog u Podgorici zbog sumnje da je imao namjeru da na ulici prodaje skank.

Policija je saopštila da je drogu pronašla prilikom pretresa stana na Koniku koji koristi S.B.

"Pretresom su pronađena 22 zamotuljka od aluminijumske folije koja su sadržala manju količinu materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank, kao i predmeti koji služe za pakovanje opojne droge.

Pronađena materija, koja će biti upućena u Forenzički centar radi vještačenja, kao i predmeti koji služe za njeno pakovanje i mobilni telefon koji je koristio S.B. su oduzeti. O rezultatima pretresa obaviješteno je Više državno tužilaštvo u Podgorici.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je S.B. namjeravao da skank stavi u tzv. uličnu prodaju, o čemu svjedoči i broj pronađenih pakovanja, ali su ga policijski službenici osujetili u toj namjeri", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nakon hapšenja S.B. je uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužilaštvu.

Bonus video: