Tuča djevojaka u "Daliju", konobari ih razdvojili

“Poskidale su jakne i uhvatile jedna drugu za kosu. Udarale su se šamarima i šakama... Dva konobara su pritrčala i krenula da ih razdvajaju”
988 pregleda 67 komentar(a)
Sofija Vučetić, Foto: Vlado Otašević
Sofija Vučetić, Foto: Vlado Otašević
Ažurirano: 17.04.2014. 15:00h

Podgoričanka Sofija Vučetić lakše je povrijeđena juče oko 13.30 časova u tuči u podgoričkom restoranu “Dali”, saznaju “Vijesti”.

Prema nezvaničnim informacijama iz policije, Vučetićevu je napala Sanja Radulović.

Očevici tog incidenta ispričali su novinaru “Vijesti” da je Vučetićeva sjedjela za stolom sa drugaricom, kada su u restoran ušle dvije mlađe djevojke.

Jedna od njih je prišla Vučetićevoj i počela sa njom verbalni sukob, koji je zatim prerastao u fizički.

“Poskidale su jakne i uhvatile jedna drugu za kosu. Udarale su šakama i šamarale... Dva konobara su pritrčala i krenula da ih razdvajaju”, kazao je jedan od očevidaca .

On je ispričao da se sve odigralo naočigled gostiju, među kojima su bili i nikšićki biznismen Branislav Brano Mićunović i vlasnik “Lutrije Crne Gore” Sava Grbović Džigi, koji su sjedjeli pored stola za kojim je sa drugaricom bila Vučetićeva.

“Nakon što su konobari uspjeli da ih razdvoje, pretučena djevojka je, dok je izlazila iz kafića rekla da Radulovićevu prijaviti policiji. Govorila je: ’Sve ću im reći- i da mi je juče čitav dana prijetila porukama meni i mom djetetu, sve imam u telefonu”, prerpičao je sagovornik ispričao je sagovornik “Vijesti” njene riječi .

Policiju su iz Urgentnog centra obavijestili da su primili pacijentkinju sa "povredama iz nasilja". Nakon što su joj konstatovane lakše tjelesne povrede, Sofija Vučetić je pošla u Centar bezbjednosti i podnijela prijavu protiv Sanje Radulović.

Novinar “Vijesti” zatekao je nakon tuče ispred restorana Sanju Radulović. Međutim ona nije bila raspoložena da ispriča šta se dogodilo i zašto je, navodno, fizički nasrnula na Vučetićevu. Čim je za nju kolima došla drugarica napustila je mjesto incidenta.

Bonus video: