Podgorica: Četiri osobe uhapšene zbog tri krađe

"(...) u bjekstvu je spriječena od strane građanina koji je pozvao policijske službenike koji su M.O. lišili slobode"
0 komentar(a)
Lopov, Krađa, Foto: Shutterstock
Lopov, Krađa, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.04.2014. 14:00h

Podgorička policija je rasvijetlila tri teške krađe na području grada i uhapsila četiri osobe osumnjičene za ta krivična djela.

Zbog sumnje da su zajedno počinili tešku krađu su uhapšeni Đ.D. (18) i maloljetni S.R. (17) protiv kojih je podnijet poseban izvještaj.

Uhapšena je i M.O. (36) zbog sumnje da je počinila tešku krađu, a zbog teške krađe je uhapšen i E.A. (37).

"S.R. i Đ.D. su, kako se sumnja, 10. aprila 2014. godine, počinili krivično djelo teška krađa, na način što je po dolasku do kioska „Nono“ lociranog u ulici Đoka Miraševića u Podgorici, S.R. polomio staklo na kiosku i kroz napravljen otvor provukao ruku i otuđio različite predmete iz prodajnog asortimana, dok je Đ.D. nadzirao prilaz pomenutom objektu", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dio ukradenih stvari je nađen i vraćen oštećenoj strani.

"M.O. je, sumnja se, 14. aprila 2014. godine, počinila krivično djelo teška krađa na štetu M.Đ. iz Podgorice, na način što je prišla M.Đ. dok se kretala ulicom Đoka Miraševića u Podgorici, a potom joj iz ruku istrgla novčanik i pobjegla sa lica mjesta. Međutim u bjekstvu je spriječena od strane građanina koji je pozvao policijske službenike koji su M.O. lišili slobode", dodaju u policiji. Ukradeni predmeti su vraćeni M.Đ.

"E.A. je, kako se sumnja, 14. aprila 2014. godine, počinio tešku krađu na način što je na brdu Gorica, prišao N.P. i istrgao joj novčanik u kojem su se nalazio novac, lična dokumenta i kreditne kartice.

E.A. je lišen slobode, kojom prilikom je kod njega pronađen dio otuđenih predmeta koji je vraćen oštećenoj N.P", piše u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: